Tag jagttegn på arbejdet

Det har aldrig været mere populært at tage jagttegn end nu, og vi ser en tilgang af aspiranter i alle aldre på vores hold.

Nogen har drømt om at få jagttegn i mange år, men har ikke haft tid til at tage kurset eller haft nogen at gå på jagt med.

Det vil vi gerne gøre noget ved!

Ved at samle et hold kolleger til et jagttegnshold med undervisning i virksomhedens lokaler får man både en håndfuld gode jagtkammerater, som man kan snakke fælles interesse med til hverdag, og man får frigjort sine weekender, hvor jagttegnskurserne sædvanligvis ligger.

Afhængig af årstid og antal jagttegnselever skruer vi kurset sammen på forskellig vis, og et eksempel på forløb kunne se således ud:

Uge 1Intro + teori
Uge 2Teori + skydning
Uge 3Teori
Uge 4Teori
Uge 5Teori + skydning
Uge 6Teori + opsamling

I løbet af de 6 uger kommer vi omkring hele pensum til jagtprøven, om end der må medregnes noget hjemmearbejde for at få det hele til at sidde ordentlig fast. Efter bestået jagtprøve, må man gå ud og købe sit eget våben, så det er klart, det kræver en vis indsats at komme igennem nåleøjet!

Man har 3 forsøg til den skriftlige prøve og 3 forsøg til den praktiske prøve, så med lidt flid skal det nok lykkes!

Skulle nogen på holdet have behov for lidt ekstra hjælp til at bestå, så kan dette aftales individuelt eller som mindre grupper.

Når du tager jagttegn på arbejdet får du nogle super gode studiekammerater, som du kan sparre og øve dig med undervejs.

Brug formularen nedenfor for at aftale næmere:
    Lidt om jagttegnskursuslærer David Hansen:

    Udover at undervise i jagttegn på både Kalø Højskole, Ungdomsskolen i Aarhus og på aftenskolen AoF i Galten, så er jeg også uddannet flugtskydningsinstruktør og riffelinstruktør, hvilket giver mig mulighed for at tage dig med videre i forløbet efter bestået jagtprøve.

    Jeg har interesseret mig for jagt og natur i mange år og har i forbindelse med min undervisning udviklet appen JagtQuiz, som er downloaded mere end 20.000 gange, og de fysiske Fuglekort, som har været med i TV-programmet Nak og Æd sæson 12, episode 5. Når jeg underviser går jeg særligt op i sikkerhed og god moral, så vi kan blive ved med at fortælle gode jagthistorier i mange år frem.