Der er godt gang i turene! Book din tur i god tid…

Sommeren er for alvor over os, og der er kommet godt gang i turene igen efter en lidt våd juni. Vi startede året ud med Teambuilding-tur til Mols Bjerge med Become, som ikke bare skulle have en enkelt dag med rystesammenøvelser, men 2 hele døgn med teambuilding-aktiviteter, månedsmøde i tipi og masser af god mad og godt samvær.

Vores instruktører gav den max gas, og der tændt op i både madbål og vildmarksbad, så de glade gæster kunne få varmen helt ind i knoglerne i den lidt kølige april måned. Vi tager hatten af for Become for at vælge så tidlig en måned til overnatning i det fri, men det er jo også kun et spørgsmål om grej og vilje 🙂

I maj måned gik rågereguleringssæsonen ind, og David var ude hos IFF i Brabrand for at demonstrere, hvad rågeregulering går ud på, og hvordan man kan bruge de nedlagte fugle til at lave noget super lækker mad af, som ellers ikke er til at købe sig til. Det var en sjov opgave, og selvom vejret var lidt imod os, fik vi da nedlagt hele 6 råger, som kom på panden med lidt salvie og bacon efter opskrift af Gordon P. Henriksen.

Derudover har den stået meget på herreture med Nak&Æd tema, hvor vi støtter op om gæsternes egne initiativer til gensyn og gode snakke med en række sjove aktiviteter og selvfølgelig noget vildt over bål. Der er blevet skudt med bue og pil, dystet 5-kamp i forskellige outdoor-opgaver og lavet svedehytte mm.

“Hvad der siges i svedehytten, bliver i svedehytten”

Det er bare pissefedt at få sat gang i de gode samtaler, mens man bliver varmet godt igennem med dampen fra de varme sten, man selv har slæbt på: Kjeld

Og hvor er det fedt at få lov at lave rustik mad over bål med nogle friske fyre, som er med på at give den gas i (ude)køkkenet. Vores sidste måltid var krondyr-burgere med egne markchampignons og coleslaw til.

Som vi siger: “Når der er højt til loftet, er der plads til de fleste” så om I “bare” er en gruppe drenge, der skal ud og have en sjov oplevelse, eller om du sidder i HR og vil lave en unik rystesammenoplevelse for dine kolleger og medarbejdere, så skal vi nok sørge for, at det bliver en fed oplevelse!

Skal I på tur med overnatning, skal vi starte planlægningen i god tid, da vi ellers ikke kan love, at der er plads på det ønskede tidspunkt, så du kan lige så godt skrive med det samme, så vi kan finde ud af, om det skal blive til noget eller ej 😉

    Be the first to comment

    Leave a Reply

    Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


    *