Jagttegn på Kalø Højskole

Kunne du tænke dig at tage jagttegn? Så kom med på vores VIP kurser på Kalø Højskole, hvor vi gennemgår al teori og praktisk øvelse på blot 2 weekender.

Som instruktør af Danmarks Jægerforbund går jeg meget op i det jagtlige håndværk og er officiel udvikler af undervisningsmateriale JagtQuiz og Fuglekort, som vi også bruger i undervisningen på vores hold.

David Hansen, Chefinstruktør ved Farvild.dk

På vores VIP kursus starter vi på skydebanen, da det er her, gnisten tændes, og følger op med den teoretiske viden i auditoriet på Kalø Højskole samme weekend.

Du skal blot have din jagttegnsbog og notatpapir med, så sørger vi for geværer, samt krudt og kugler, så du kan lære at bestå jagttegnsprøven med overbevisende sikkerhed.

Jagttegnsprøven afholdes af Naturstyrelsen i forår og efterår, og vi bestræber os på at lægge vores undervisning så tæt på af prøveperioden som muligt, så du har den vigtige viden frisk i hukommelsen; men det er ikke let, så du vil selv skulle læse og øve dig derhjemme også.

Pris 4.000kr. inkl. moms

Man kan tage jagttegn allerede som 16-årig; men det er aldrig for sent!

jagten er en hobby for livet

Send os en mail for yderligere oplysninger eller meld dig til med det samme på et af de ledige hold på siden Fuglekort.com
    Be the first to comment

    Leave a Reply

    Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


    *