Hvad skal man altid have med i bæltet?

Spejderbælte

Når man tager på tur, er der nogle ting, som ALTID kommer med. Sovepose, liggeunderlag, telt/presenning osv. Man glemmer sjældent de store ting, og mange små ting kan man snildt leve uden, men jeg må sige, at jeg i min spejdertid blev svært glad for mit bælte, hvor de allervigtigste ting var placeret tæt på kroppen.

Spejderbælter er sagen!

Én gang spejder, ALTID spejder, og når man først har prøvet et spejderbælte på tur, så bliver man sgu glad for det. Bare det rustikke look, gør mig blød i knæene, og skulle man møde en fremmed i skoven, mens kniven hænger i bæltet, så er spejderlooket helt klart med til at fjerne den værste panik. Udover looket er der selvfølgelig de lækre fordele ved et spejderbælte, at det bliver født med et par smarte kroge, som man kan hænge diverse sager i, og så har selve spændet den smarte funktion, at man kan tage det af og på super nemt, så man kan blive fri for at slæbe rundt på værktøjet.

Et spejderbælte skal selvfølgelig ikke gå i stedet for et almindeligt bælte og er mere en slags værktøjsholder end bukseholder.

Hvad der er rart at have med sig…

er selvfølgelig meget individuelt, men her kommer listen over de ting, jeg selv plejer at have med:

  1. Dolk (til at snitte med og smøre madder… købt på aliexpress)
  2. Lykkefod (man kan aldrig få for meget held… købt på spejdertur engang)
  3. Læderpung (kan indeholde plaster, penge og snoller… hjemmelavet)
  4. Foldesav (nok mest den første dag, når der skal bygges lejr… købt i spejdersport)
  5. Lommelygte (så man ikke behøver have sin mobil med… købt på lommelygtesalg)
  6. Ekstra skede (til den ske, som jeg snitter den første dag… hjemmelavet)

Som man kan se på bæltet, har jeg fået brændemærke på engang, jeg var på spejderlejr, og det giver bare noget super hygge og nostalgi at bruge det samme bælte om og om igen. Og så er det altså kun læderbælter, der dur!

Skulle jeg tilføje noget, ville det nok være en lille vanddunk, så jeg er sikker på at få vand nok. Bare det at have vand inden for rækkevidde gør en kæmpe forskel på, hvor meget man får drukket, og det er bare super vigtigt, når man er ude og er fysisk aktiv.

Synes du, det er nogle skøre ting, jeg har i bæltet, eller render du selv rundt med de samme ting, når du er på tur? Smid en kommentar nedenfor og lad mig høre, hvad du har med.

-David-

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*