Escape Room i naturen

abc kasse

Da vi sidste år afprøvede idéen om at tilbyde escape room opgaver til naturarrangementer var vi noget spændte på modtagelsen; men vi må bare sige, at vi er blevet blæst bagover af gode tilbagemeldinger. Så det er NICE!

De fleste har efterhånden hørt om konceptet, men mange har stadig ikke prøvet det, så for at forklare det kort, så er Escape Room i sin originale forstand et koncept, hvor man bliver stillet en række opgaver i form af gåder og puzzles, som i sidste ende skal lukke op for udgangen. Som regel starter “spillet” med, at man bliver låst inde i et rum, og så skal man slippe ud af rummet uden at hakke døren i smadder med en brandøkse.

Og vi har i FarVild taget skridtet videre og gjort spillet mobilt, så I kan prøve kræfter med vores gåder, når vi mødes i naturen. Det er en sjov måde af blive aktiveret på, og puzzles lægger rigtig meget op til samarbejde. Generelt er vores spil designet for 4-6 deltagere, så er I flere end det, kan vi lave en konkurrence ud af det og se, hvem der knækker koderne først.

Vi har både Escape Rooms for nybegyndere og øvede, så lad os tage en snak om, hvad der passer jer bedst, så I kan få en succesoplevelse ud af dagen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*